Opslagstavlen

Her på opslagstavlen vil du finde alle de seneste nyheder fra haveforeningen. Det er også her du finder en oversigt over planlagte arrangementer. Opslag der ikke længere er relevante, vil løbende blive slettet. Referater fra bestyrelsesmøder finder du ved at klikke på fanen "Referater" øverst i menuen. 

Vedr. sagen omkring vandafledningsbidrag. 

Seneste kommentarer

19.10 | 06:29

Den fremsendte regning på vandafgift716,977,50 kr. opfatter jeg derfor som en forsinket 1 April fra KLAR FORSYNINGS side. (har juristerne kartoffelferie)

Del siden

Vi fik også svar fra Jura i Kolonihaveforbundet og det kan man læse ved at trykke på linket herunder.

Vi vil gerne informere jer om at vi fortsætter med at kæmpe for at slippe for det, da det er urimeligt at vi skal betale vandafledningsbidrag når vi ikke er kloakeret ude i haverne

Hilsen

Bestyrelsen

Opdateret bilag om aftaleforholdet mellem Køge Kommune og kolonihaverne i kommunen. (bebyggelser)

Skrivelse fra Klar Forsyning

Tryk på linket herover for at se skrivelsen fra Klar Forsyning

Et lille tip fra bestyrelsen

Et lille tip fra bestyrelsen

Opslag på vegne af Tommy Pryhn:

Jeg var gæst sammen med 4 andre kolonister der var vidne til en oplevelse vi gerne var foruden.

Omkring kl. 13.50 oplevede vi en lille hvid bil passerer på stamvejen. Det er en legegade, hvor biler må være med respekt for gående og legende børn.

Dette blev groft tilsidesat i dag, hvor hastigheden var langt over det dobbelte. I og med den passerede Rosen og Hybenstien hører den ikke til der.

En lille gåtur i området dukkede 2 hvide køretøjer op. En på Tulipanstien og en på Solsikkestien. Jeg siger ikke, at der en af disse biler, men kan vi ikke hjælpe hinanden med at få det stoppet.

Hvis du har en gæst på besøg, vær opmærksom på § 13 stk. t i vores vedtægter.

Med julehilsner til foreningen

Næstformand Tommy Pryn

Vi har fået svar fra Klar Forsyning og det kan man læse ved at trykke på linket herunder.

Husholdningsaffald skal i containeren

Vi gør opmærksom på at de skraldestativer og skraldespande der er opstillet på foreningens område IKKE må benyttes til bortskaffelse af husholdningsaffald fra de enkelte haver.

Dit husholdnings affald skal afleveres i den store container ved Fælleshuset. Containeren er åben hver lørdag/søndag fra kl. 9-10

Vi har heldigvis mange i lokalområdet der godt kan lide at benytte foreningens område der i blandt mange hundeluftere og børneinstitutioner. De skal gerne føle sig velkomne hos os og have mulighed for at komme af med "høm-høm poser", madpapir osv. derfor er skraldespande og stativer udelukkende forebeholdt små-affald. 

Med venlig hilsen og fortsat god sommer fra

Bestyrelsen

Kommentarer

Per Olsen

19.10.2022 06:29

Den fremsendte regning på vandafgift716,977,50 kr. opfatter jeg derfor som en forsinket 1 April fra KLAR FORSYNINGS side. (har juristerne kartoffelferie)

Cecilie Jensen

20.05.2021 20:23

Hej Haveforening. Jeg er interesseret i en have. Ved I, om der er flere til salg? Jeg er ikke på ventelisten endnu. Mvh Cecilie

Betina

01.06.2021 17:45

Hej Cecilie for at kunne købe en have skal du henvende dig på kontoret i kontortiden. De vil kunne svare på dine spørgsmål og skrive dig på venteliste. Der er åbent hver tirsdag 18-19. M.v.h betina

sabrina

02.08.2018 09:29

hej, Man kan ikke komme på venteliste til et kolonihus? jeg vil gerne købe et men jeg bor i København 28 14 50 46

Betina

02.08.2018 20:39

Hej Sabrina I Køge kommune er der det man kalder bopælspligt. Dvs. du skal være bosiddende i Køge kommune for at have en kolonihave her. M.V.H Betina

Hans og Birthe Olsen, Fændediget 12, Køge

05.03.2016 12:26

Vi er et ægtepar, der søger en kolonihave i Den Permanente. Vi vil gerne meldes ind i foreningen

Hans og Birthe Olsen

17.07.2016 16:43

Vi har købt hus på Solsikkestien 27

Hans og Birthe Olsen

29.05.2016 16:08

Ønsker medlemskab af foreningen, søger
kolonihave i den Permanente